Over ons

Thai Nakara wellness is inmiddels ruim 3 jaar met succes gevestigd aan de Generaal Cronjéstraat 83 (zw), 2021 JC te Haarlem.

We hebben dit mooie oude karakteristieke winkelpand, voormalig brandweerkazerne,  omgetoverd in een ontspannende en sfeervolle massagebehandelingsruimte. Direct bij binnenkomst ervaart en 'proeft u de Thaise vriendelijke sfeer. Een heerlijke plek voor u, om na een drukke werkdag of een stressvolle periode, even tot rust te komen en te genieten van een heerlijke professionele massagebehandeling,  gegeven door onze vakkundige Thaise medewerkers. 

 

 Winkelcentrum Cronjé is de langste winkelstraat van Nederland en is gelegen in de Transvaalbuurt in Haarlem Noord op circa  minuten  lopen van het centraal station Haarlem.  Het voordeel van deze winkelstraat is dat je bij regen, nog steeds lekker droog door de winkelstraat kunt lopen. Dit komt door de brede luifels, welke op dit moment worden gerenoveerd, die aan gevels van de winkelpanden zijn gemonteerd. De Cronjé is een gezellig winkelcentrum waar je tegenwoordig ook lekker kunt eten bij diverse eetgelegenheden. In winkelcentrum Cronjé is elke laatste zondag van de maand een koopzondag

 

Wij zien u graag binnenkort in de Cronjé.

 

Thai Nakara wellness 

Panithee Wongpa