Over ons

Thai Nakara wellness is inmiddels ruim 5 jaar met succes gevestigd aan de Generaal Cronjéstraat 83 (ZW), 2021 JC te Haarlem.

We hebben dit mooie oude karakteristieke winkelpand, voormalig brandweerkazerne,  omgetoverd in een ontspannende en sfeervolle massagebehandelingsruimte. Direct bij binnenkomst ervaart en 'proeft u de Thaise vriendelijke sfeer. Een heerlijke plek voor u, om na een drukke werkdag of een stressvolle periode, even tot rust te komen en te genieten van een heerlijke professionele Thaise massagebehandeling,  gegeven door onze vakkundige Thaise masseuses. 

 

 Winkelcentrum Cronjé is de langste winkelstraat van Nederland en is gelegen in de Transvaalbuurt in Haarlem Noord op circa 5 minuten  lopen van het centraal station Haarlem.  Het voordeel van deze winkelstraat is dat je bij regen, nog steeds lekker droog door de winkelstraat kunt lopen. Dit komt door de brede luifels, welke onlangs gerenoveerd, schoongemaakt en voorzien van extra LED verlichting, De Cronjé is een gezellig winkelcentrum waar je tegenwoordig ook lekker kunt eten bij diverse eetgelegenheden.  Wij zien u graag binnenkort in het leuke winkelcentrum Cronjé in Haarlem Noord. 

 

Team Thai Nakara wellness 

 

Ons bezoekadres is:                   

Thai Nakara wellness                                           

Generaal Cronjéstraat 83 (ZW)                       

2021 JC Haarlem         

Telefoon:       023 - 5749635

Emailadres:   info@thainakaramassage.nl  (algemeen)

Website:        www.thainakaramassage.nl