Update  29 juli 2022

 

Sinds 1 juli 2022 bestaat Thai Nakara wellness  4  jaar. We zijn hier met z'n allen super trots op.

We kunnen het ons nog goed herinneren, dat we zijn begonnen op 1 juli 2018, met een feestelijke opening op 30 juni 2018. Als nieuw bedrijf  in Haarlem en in het winkelcentrum Cronjé hebben onze klanten, maar ook onze medeondernemers even moeten wennen aan het idee van een Thaise massagesalon in deze oude historische winkelstraat. Groeiend als we waren tussen 2019 en 2020, werden we ineens abrupt gestopt door een beslissing van ons toenmalige kabinet, door de harde lockdown in maart 2020 als gevolg van het coronavirus.  Inmiddels is onze bedrijfsnaam Thai Nakara wellness een begrip en zijn we ook zeer bekend buiten de randstad.   

 

Ook zijn we natuurlijk nog steeds erg trots op het feit dat wij voorTreatwell TOP Rated 2021 zijn verkozen. Ons huidig succes is natuurlijk ook mede te danken aan Treatwell. Daarnaast natuurlijk al ons klanten die we de afgelopen 4 jaar hebben mogen verwerkomen in onze massagesalon en alle reviews die we van u mochten ontvangen.  Ook door mond op mond reclame zijn we meer en meer bekend in Haarlem.

  • Laatste stand op Treatwell is een score van 4.8 op basis van 1404 reviews.   
  • Laatste stand op    Google is een score van 4.8 op basis van 87 reviews. 

Wat een mooi resultaat is dit.  Mede mogelijk gemaakt door onze professionele Thaise medewerkers. 

Op 15 juli hebben we ons 4-jarig bestaan en succes  gevierd met een leuk personeelsuitje op de boot, verzorgd door Boat Tours Spaarndam.  Onder het genot van  lekker Thais eten en een drankje hebben we 4 uur gevaren op de Haarlemse wateren. Een zeer geslaagde dag voor iedereen die aanwezig klanten kon zijn. 

 

Wilt u ook een heerlijke professionele massagebehandelingen van onze Thaise masseuses?

Maak dan vandaag nog afspraak. Dit kunt u het beste doen door te bellen naar 023 - 574 9635.

 

Omdat COVID niet weg is houden wij nog de volgende maatregelen in stand:

  • Graag vooraf afspraak maken voor uw massagebehandeling
  • Geef klanten en onze medewerkers en klanten de ruimte bij drukte.
  • Bij klachten uw afspraak bij ons telefonisch annuleren, zodat wij dit tijdig weten en kunnen aanpassen in onze planning.
  • Gebruik van handgel
  • Mondkapje is niet meer verplicht, maar mag natuurlijk wel. 
  • Cadeaubonnen kunnen worden gekocht bij onze receptioniste in de salon..

 

Wij hopen op uw  medewerking

 

Met vriendelijke groet,

Team Thai Nakara wellness

🙏🙏🙏🙏🙏

 

 

Boekingen via Treatwell 

 

Bij het boeken van meerdere afspraken tegelijk, via de Treatwell, kan het soms nog steeds voorkomen dat uw afspraken niet op dezelfde gewenste tijdstip  worden/zijn ingepland. Ook kan het soms nog voorkomen dat een boeking niet bekend is in onze planning, omdat deze niet is bevestigd door Treatwell. Wij verzoeken u hier even alert op te zijn na ontvangst van uw bevestiging van uw boeking.  

We verzoeken onze klanten ons even te bellen (023-574.9635), zodat onze receptioniste even kan controleren of de door u ingeplande afspraken van Treatwell bij ons bekend zijn en correct zijn ingepland. Zo ontstaan er geen verrassingen voor u en ons, wanneer u voor onze heerlijke en professionele massagebehandeling bij ons in de salon komt. 

 

Mocht u al wel voor een boeking hebben betaald, dan duurt het standaard 2 a' 3 werkdagen dat uw geld wordt teruggestort, indien uw boeking niet is bevestigd,  Als u nog geen restitutie van uw niet bevestigde boeking heeft ontvangen na 3 werkdagen, kunt u het beste even direct  telefonisch contact opnemen met Treatwell.  De klantenservice van Treatwell  is bereikbaar op  020 - 790..0190. 

Houdt hiervoor uw boekingsnummer(s) bij de hand. 

 

Met vriendelijke groet,

Team Thai Nakara wellness

🙏🙏🙏🙏🙏

 

 

 

Uw persoonlijke eigendommen

 

Thai Nakara wellness biedt haar klanten tijdelijke opbergruimten nabij de massagetafel voor uw persoonlijke bezittingen, die u mogelijk bij u heeft wanneer u bij ons in de salon komt voor uw massagebehandeling.  Thai Nakara wellness kan hiervoor echter niet aansprakelijk worden gesteld bij eventueel verlies hiervan. Alle klanteigendommen die achterblijven bij ons in de salon, na een massagebehandeling, worden door ons maximaal 2 maanden bewaard. 

 

Met vriendelijke groet,

Team Thai Nakara wellness

🙏🙏🙏🙏🙏