Impact van Thaise massagebehandingen !

 

Al enige tijd is  topsporter en handigolfer Frans (zittend in de rolstoel) bij Thai Nakara wellness klant.  Kort geleden ontvingen we een brief van Frans, waarin hij uitlegt wat massage voor hem betekend. Thai Nakara wellness heeft Frans de mogelijkheid gegeven, door middel van een sponsering, om eens kennis te maken met de Thaise massages.  Graag wilde wij onderzoeken of de prestaties van Frans omhoog zouden gaan als profesioneel handigolfer, wanneer hij regelmatig een massage zou krijgen.

 

Zie hieronder zijn  verhaal...

 

Mijn naam is Frans. Ik ben woonachtig in Nieuw-Vennep en werk bij Royal Schiphol Group. Ik heb een fysieke beperking en na 14 operaties

kwam ik uiteindelijk in 1997 in revalidatiecentrum Heliomare terecht. Hier kwam ik in aanraking met golf. Een golfpro kwam naar de sporthal in Heliomare om hier als vrijwilliger revalidanten golfles te geven. In de zomer gingen we iedere donderdag met rolstoelbusjes naar Golfclub Spaarnwoude. Hier heb ik mijn GVB gehaald en in die tijd speelden we maandelijks een wedstrijd met golfers met een fysieke beperking.

Sinds 15 jaar speel ik ook regelmatig wedstrijden op de Europese Tour en heb ik vorig jaar voor het eerst de top 100 gehaald in de categorie netto.

Ik ben speler van team Handigolf en maak ook deel uit van het bestuur. Ik maak het o.a. voor golfers met een fysieke beperking mogelijk om aan clinics mee te doen, golfles te ontvangen en een poule van ca. 20 spelers kan kosteloos meedoen op 36 verschillende golfbanen in Nederland.

Op de maandag en zaterdag kunnen totaal 8 spelers zich inschrijven en hier maken we een verslag van en een filmpje op socialmedia.

Zie www.handigolf.nl

 

Sinds mijn revalidatie heb ik tweewekelijks fysiotherapie dat vergoed wordt door de ziektekostenverzekering.

Sinds vorig jaar word ik gesponsord door Thai Nakara Welness, welke is gevestigd in de Generaal Cronjéstraat te Haarlem.

Als topsporter heb je of (topsport)massage of manuele therapie nodig maar sinds ik om de week bij Thai Nakara Welness kom, 

is er een wereld voor mij open gegaan. Ik heb 2-wekeljiks een ontspanningsmassage en zowel de benen als armen als schouders en nek worden zo goed behandeld waardoor ik beter de week doorkom zonder beknellingen. Ik vind het erg jammer dat dit niet vergoed wordt door de ziektekostenverzekeraar. Mijn verzoek zou zijn om dit in het basispakket toe te voegen. Als (helaas) ervaringsdeskundige weet ik uit ervaring dat dit verreweg de beste behandeling is.

 

Graag bedanken wij Frans voor zijn eigen verhaal en ondersteunen wij zijn oproep om massages op te nemen in het basispakket van de zorgverzekeringen. Geef alle Nederlanders,  een keuze, op welke manier zij het beste geholpen willen worden. Mochten verzekeraars twijfelen over het effect van een Thaise massage, bekijk dan eens onze reviews op Treatwell of Google eens. Uiteraard zelf een massage boeken is natuurlijk de beste mogelijkheid om dit zelf te ervaren. 

 

Voor afspraken, bel ons op 023 - 574 9635. 

We zijn telefonische bereikbaar vanaf 10:45 t/m 20:00 uur, 7 dagen per week.

 

Voor het aanmelden van golfclinics, kunt u terecht op de website www.handigolf.nl

Een leuke gelegenheid voor een familie of bedrijfsuitje. 

 

Met vriendelijke groet,

Thai Nakara wellness

 

Afspraak annuleren 

 

Annuleren en een massagebehandeling kan altijd voorkomen, door onverwachte omstandigheden.

Mocht u een afspraak willen annuleren, die dit dan tijdig. We hanteren minimaal 4 uur, voor uw afspraak.

 

Bel hiervoor naar onze salon. 

ons telefoonnummer is:  023 - 5749635

 

We zijn 7 dagen per week geopend vanaf 10:45 t/m 20:00 uur.  

Thai Nakara wellness kan kosten in rekening te brengen, indien niet of te laat wordt geannuleerd. 

 

Met vriendelijke groet,

Team Thai Nakara wellness 

 

Onze nieuwe massagetarieven per 1 juli 2023

 

De tijd is voorbij gevlogen. Na een onzekere periode als gevolg van het Corona virus, zijn we door Lockdowns totaal 167 dagen verplicjt gesloten geweest. Dit heeft behoorlijk impact gehad op ons, maar natuurlijk ook voor onze Thaise masseuses.

Sluiting betekent simpelweg geen omzet en werkgelegenheid. 

Na Corona kregen we in Nederland ook te maken met de gevolgen van de oorlog in Oekraïne. Energiekosten stegen tot absurde hoogtes. Inmiddels is er een energieplafond en dalen of stijgen de energiekosten dagelijks. Deze gebeurtenissen hebben ook gezorgd voor een hoge inflatie in Nederland. Het gevolg hiervan is een extreem hoge huursverhoging in de afgelopen 2 jaren.

 

Het gevolg van deze gebeurtenissen is dat wij helaas genoodzaakt zijn om onze massagetarieven bij te stellen, zoals eerder al door ons is gecommuniceerd in het begin van het jaar op onze website.

Per 1 juli 2023 gelden dan ook onze nieuwe tarieven, voor massagebehandelingen welke worden geboekt  na deze datum.

Zie elders op onze website voor onze gewijzigde massagetarieven. 

 

Met vriendelijke groet,

Thai Nakara wellness

5-Jarig jubileum Thai Nakara wellness  

 

Morgen op 1 juli 2023 bestaat Thai Nakara wellness te Haarlem, gevestigd in Winkelstraat Cronjé alweer 5 jaar. 

Na een rustig start kregen we de juiste wind en kwaliteit te pakken. 

 

Inmiddels zijn we al 2-maal uitgeroepen als TOP RATED bedrijf in 2021 en 2022 door Treatwell.

Supertrots zijn wij als team Thai Nakara wellness, met dit behaalde resultaat.

We hopen uiteraard dat we 3 op en rij te halen dit jaar.

 

Vandaag 30 juni 2023  vieren we samen met onze masseuses dit 5 jarig bestaan, geheel volgens Thaise traditie.

Wij zijn dan ook deze gehele dag gesloten. 

 

Vanaf 1 juli 2023 zijn we weer geopend vanaf 11:00 uur voor onze heerlijke en professionele massagebehandelingen.

Afspraken zijn alleen telefonisch te boeken door te bellen naar:

ons telefoonnummer:  023 - 5749635

Of zelfstandig via onze website bij Treatwell. 

 

Onze e-mailadres is uitsluitend te gebruiken voor het aanvragen van digitale cadeaubonnen. 

Indien u een Treatwell cadeaubon heeft gekregen  kunt  u deze zelfstandig verzilveren via een online-boeking bij Treatwell. 

Hiervoor heeft u een account bij Treatwell nodig.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Thai Nakara wellness 

 

 

Boekingen via Treatwell 

 

Bij het boeken van meerdere afspraken tegelijk, via de Treatwell, kan het soms nog steeds voorkomen dat uw afspraken niet op dezelfde gewenste tijdstip  worden/zijn ingepland. Ook kan het soms nog voorkomen dat een boeking niet bekend is in onze planning, omdat deze niet is bevestigd door Treatwell. Wij verzoeken u hier even alert op te zijn na ontvangst van uw bevestiging van uw boeking.  

We verzoeken onze klanten ons even te bellen (023-574.9635), zodat onze receptioniste even kan controleren of de door u ingeplande afspraken van Treatwell bij ons bekend zijn en correct zijn ingepland. Zo ontstaan er geen verrassingen voor u en ons, wanneer u voor onze heerlijke en professionele massagebehandeling bij ons in de salon komt. 

 

Mocht u al wel voor een boeking hebben betaald, dan duurt het standaard 2 a' 3 werkdagen dat uw geld wordt teruggestort, indien uw boeking niet is bevestigd,  Als u nog geen restitutie van uw niet bevestigde boeking heeft ontvangen na 3 werkdagen, kunt u het beste even direct  telefonisch contact opnemen met Treatwell.  De klantenservice van Treatwell  is bereikbaar op  020 - 790..0190. 

Houdt hiervoor uw boekingsnummer(s) bij de hand. 

 

Met vriendelijke groet,

Team Thai Nakara wellness

🙏🙏🙏🙏🙏

 

 

 

Uw persoonlijke eigendommen

 

Thai Nakara wellness biedt haar klanten tijdelijke opbergruimten nabij de massagetafel voor uw persoonlijke bezittingen, die u mogelijk bij u heeft wanneer u bij ons in de salon komt voor uw massagebehandeling.  Thai Nakara wellness kan hiervoor echter niet aansprakelijk worden gesteld bij eventueel verlies hiervan. Alle klanteigendommen die achterblijven bij ons in de salon, na een massagebehandeling, worden door ons maximaal 2 maanden bewaard. 

 

Met vriendelijke groet,

Team Thai Nakara wellness

🙏🙏🙏🙏🙏