Professionele Thaise Massagebehandeling­ 

In Nederland gaan de mensen regelmatig naar de huisarts of fysiotherapeut, bijvoorbeeld omdat ze zich niet lekker voelen en veel spierpijnklachten ondervinden. De mensen in Azië doen het heel anders. Zij bezoeken geregeld een massagesalon, omdat zij diep geloven dat lichaam en geest met elkaar in verbinding staan.  Als u lichamelijk of geestelijk even uit balans bent door drukke tijden, is het dus de kunst om weer een connectie tussen beide te maken. Met een traditionele Thaise massagebehandeling kunt u deze 'gebroken' connectie weer herstellen, zodat u zich weer beter gaat voelen door ontspannen spieren en een betere bloedsomloop wat het lichaam extra energie geeft na een massagebehandeling. We adviseren dit dan ook om dit met enige regelmaat te doen.  Uw lichaam heeft aandacht en onderhoud nodig. Niet alleen om ziektes te bestrijden, maar ook om te voorkomen. Een geregelde  massagebehandeling is dus goed voor uw algehele welzijn en uw gezondheid. 

 

Bij Thai Nakara wellness, gevestigd in winkelcentrum Cronjé,  op de Generaal Cronjéstraat 83 (ZW), 2021 JC Haarlem

bent u hiervoor op het beste en juiste adres voor deze professionele massagebehandeling.

 

Thai Massage op Unesco werelderfgoedlijst gezet!

Sinds december 2019 is de traditionele Thaise massage toegevoegd aan de Unesco-lijst van beschermd immaterieel erfgoed. Het geven van een goede Thaise massage is een deskundigheid die van generatie op generatie is doorgegeven, uitmondend in een erkende leer, aldus Unesco in zijn toelichting.

Thaise massage is ruim 2500 jaar oud

De traditionele Thaise massage, ook bekend als Nuad Thai, werd ruim 2500 jaar geleden ontwikkeld door boeddhistische monniken. De oorsprong ervan ligt in de Ayurveda. Een belangrijk kenmerk van Nuat phaen boran is de holistische visie op lichaam en geest; beiden zijn onverbrekelijk verbonden. Binnen de Thaise massage traditie beschouwt men ziekte als een verstoring van de balans in lichaam of geest. Massage is één van de methoden om de balans tussen lichaam en geest te herstellen.

 

 

Thai Nakara wellness                                           

Generaal Cronjéstraat 83 (ZW)                       

2021 JC Haarlem         

Telefoon:       023 - 5749635

Emailadres:   info@thainakaramassage.nl  (algemeen)

Website:        www.thainakaramassage.nl